Ahad, 11 Disember 2011

bekpes ngan pau

nie menu tgh ari...geram tgk pucuk ubi kat dpn rmh...kita pun petik wat msk lemak campur daun cekur(nie mak mentua yg ajar
ade pulak udang ..sy buatkan sambal...teringat tempoyak ..maka jd le sambal tempoyak daun kunyit....alhamdulilah kenyang sudah...
salam,selamat pg..buat diri nin..xde kwn lgkn..
pg nie awal da bgn nk godek pau...nie semua gara2 tgk pau hijau rahel nk resepi ade kat ..blog rahel..


sy da byk kali buat pau mengunakan resepi c rahel nie..mmg bagus..
ikut step by step mmg menjadi....tp arinie terdehaka pulak..
da timbang2 bhn yis da campur air...tgk2 shortning xde..huhuhu..sy bedal guna minyak jagung je..keh keh keh..
tunggu lah hasilnye..
pau tgh naik...sabar ye kak yang(da merengek2 nk mkn)kejap lg..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan